День працівників освіти

День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

Силами талановитих гуртківців Меденицького професійного ліцею та за участі їх наставників було підготовлено креативне вітання дорогих освітян із їхнім професійним святом.

Вдячність, шана нині лине вам! Пишаємося вами і дякуємо за те, що навчаєте інших та постійно навчаєтесь самі. Дорогі педагоги, тепер, в умовах повномасштабної війни, на вас ще більше відповідальності, адже ви виховуєте тих, хто буде відбудовувати нашу державу, ви навчаєте майбутнє нашої країни. Впевнені, це буде успішне майбутнє. Робота працівників освіти – важка і не обмежується тривалістю уроку, вона потребує сил, наполегливості, індивідуального підходу до кожної дитини. Дякуємо за щоденну сумлінну працю.

Ви – сила! Ви не розгубилися, коли почалась війна. Ми робили коктейлі молотова. Ми навчалися віддалено, очно і змішано. Ми плели маскувальні сітки. Ми шукали продукти, готували їсти для поранених в шпиталі, ліпили вареники. Ми передавали смаколики та всяку всячину на фронт. Ми з вами збирали кошти на це все. Ми тримаємо надійний тил. Ми мовчки і гірко переживаємо кожну втрату. Ми з вами і далі будемо робити все, щоб Україна перемогла, щоб у нас було прекрасне майбутнє!

Любимо вас!

Ви – НАЙКРАЩІ!!!

#_Випуск_2024!

#_Випуск_2024! Нещодавно було ще гамірно, гучно, багатолюдно, а нині пусті кабінети, тиша, приємні і щемливі спогади…Випускники коледжу отримали дипломи кваліфікованих робітників і, завершивши навчання, покрокували у доросле життя.Нехай щастить вам, любі випускники! Ви назавжди залишаєтесь в думках, спогадах, у серцях своїх викладачів. Ви чотири роки творили історію коледжу словами і діями, знаннями, навиками, талантами і […]

День Героя – дата, важливість якої неможливо недооцінити сьогодні. З сумом і болем згадуємо всіх, хто загинув за свій народ, з надією і вірою молимося за тих, хто сьогодні стоїть на сторожі нашого спокою і виборює мир на своїй землі.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x