Щорічна Всеукраїнська акція

Меденицький професійний ліцей долучився до проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проходила з 25 листопада по 10 грудня 2021 року. Акція пройшла у вигляді годин класних керівників: «СНІД – біда людства»; «Пам’яті студенток розстріляних у Монреалі».

Соціальним педагогом ліцею Соломією Стецюцяк проведено урок-флешмоб «Червону стрічку носять не байдужі».

Також учні взяли участь у тренінговому занятті «Поінформований – значить захищений» та настільній просвітницько-профілактичній грі «Рожеві окуляри», переглянули відеофільм «Життя на продаж»

Було проведено заняття з елементами тренінгу «Скажи булінгу «Ні», на якому учні розвивали навички безпечної поведінки з метою попередження насильства та «Роль викладача у профілактиці булінгу», де педагогічні працівники розглянули типові психологічні портрети учасників булінгу та отримали інформацію про механізми реагування на випадки булінгу.

На уроці-толерантності з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями “Зрозуміти іншого”, учні інклюзивної групи сформували чітке уявлення про важливість емпатійного та толерантного ставлення до людей з інвалідністю.

На антикорупційному уроці учні ознайомилися з поняттям «корупція», переглянули відеоролики «Україна без корупції» , «Будинок Джека».

На завершення Акції викладачем предмету Громадянська освіта, Юлією Липин, було організовано та проведено виховну годину

«Подорож в країну Закону та Права», та вікторину, на якій учні позмагались в обізнаності щодо міжнародно-правових стандартів у сфері захисту прав людини.

 

 

#_Випуск_2024!

#_Випуск_2024! Нещодавно було ще гамірно, гучно, багатолюдно, а нині пусті кабінети, тиша, приємні і щемливі спогади…Випускники коледжу отримали дипломи кваліфікованих робітників і, завершивши навчання, покрокували у доросле життя.Нехай щастить вам, любі випускники! Ви назавжди залишаєтесь в думках, спогадах, у серцях своїх викладачів. Ви чотири роки творили історію коледжу словами і діями, знаннями, навиками, талантами і […]

День Героя – дата, важливість якої неможливо недооцінити сьогодні. З сумом і болем згадуємо всіх, хто загинув за свій народ, з надією і вірою молимося за тих, хто сьогодні стоїть на сторожі нашого спокою і виборює мир на своїй землі.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x