Із Днем знань !

Найщириші вітання з нагоди Дня знань – свята мудрості, доброти і людяності! Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Висловлюємо вам щирі слова вдячності за вашу самовіддану працю, розуміння, мудрість і турботу.

Щастя вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Нехай цьогорічний першовересень принесе нашим дітям широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!

З нагоди Дня працівників освіти директора Меденицького аграрно-технологічного професійного коледжу Василя ЛУЖЕЦЬКОГО нагороджено Подякою Львівської обласної ради. Щиро вітаємо!Vasyl Luzhetskyy

bramaonline

Діяльність проєкту «BRAMA» направлена на захист медіа простору  від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації,  протиправного та забороненого контенту.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x