Хочу з вами поговорити про освіту) Якщо точніше, то про середню освіту і власне про “кухарів”.
Найчастіше ми собі уявляємо, що то про кашу в столітрових баняках, котлєти з хлібом і примусова практика в столовках. Ну пардон
Але!!! Подивіться відео і фото!! Це звіт з практичного заняття нашого Меденицького професійного ліцею!!
І це учні 2 курсу і вони майбутні кухарі – кондитери. Вони готували просто фантастичні жульєни, канапе та запечений язик. І з нашим мікрогріном!!! Тобто студенти вчилися працювати з “модним і сучасним” продуктом і фантазували ))
Чому? Бо у них сучасні класні педагоги, чи як у них кажуть – майстрові – Любов Лисунів та Марія Шимбра. Ще одна майстрова просила про неї не згадувати – Оксана Кузенко. Але як я можу не згадати, коли її фото і подача просто фантастичні?!
Чесно, я приємно вражена!
Буду вам викладати їхні роботи потрохи – будемо смакувати))
І насипте тут їм усім сердечок, бо вони круті!!
О, а де ви вчилися чи ще вчитесь?! Пишіть, мені дуже цікаво!!
І так, завтра здійснюю доставку свіжої мікрозелені по Дрогобичу та Трускавцю. В наявності горох, кінза, крес-салат, броколі, редиска, фіолетова капуста, цибуля та амарант. Все по 35 грн, зберігати в холодильнику. Замовляйте, з радістю привезу!!!))